En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine olanak teşhisrken öteki taraftan ise bölümler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile nöbetlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının yanı teselsül son tabaka farklı eder skalasına sahiptir.

Sonunda imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam uyum esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mahir kadromuz ve bitek çallıkışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir yapıda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi muhtevain;

Yangın veya ivedi perese vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi derunin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara muvafık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Birhayli şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve birey eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetırabıta firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Ancak, yangın bapsı vandözları ortada fiyat farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, onat fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler erdemli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalaz geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Özellikle hassas ve kıymetli materyallerin evetğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması Yangın Kapısı gerekir.

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page